AGF KVINDEFODBOLD: ET SKARPT FOKUS SIKRER LIGA-STATUS

03.06.2023 17:19

Trænerstaben havde store roser til spillerne efter lørdagens sejr, der bringer AGF Kvindefodbold tilbage i Gjensidige Kvindeligaen.

Med en sejr sikrede AGF Kvindefodbold sig i dag en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen, da B93 blev besejret i Aarhus med 2-1. Dermed kan vi ikke længere indhentes på førstepladsen i kval-rækken og der står derfor igen Gjensidige Kvindeliga på programmet efter sommerferien.

Så efter dagens kamp var det en naturligvis tilfreds og glad træner, der så tilbage på en velkontrolleret kamp, hvor målet blev nået.

- Vores gæster i dag fra B93 var rigtig godt forberedte på os - det må vi gi’ dem. De havde nogen greb som vi skulle håndtere og især på siderne gav de os problemer.

Men efterhånden som kampen satte sig, synes jeg, vi viste fin kontrol og fandt fodfæste, og vores første mål åbnede kampen for os og derefter var det egentlig blot et spørgsmål om at kontrollere det hjem, stå godt i mod, og stor ros til holdet for at gøre det, siger Nichlas Ørbæk Knudsen, der sammen med Peter Pedersen har stået i spidsen for holdet i foråret, der altså nu betyder Gjensidige Kvindeliga efter sommerpausen.

- Det er en stor tilfredsstillende at nå det mål, vi satte os inden sæsonen. Og det er flot, at vi gør det så suverænt som vi gør. Vi har vist, at vi er det bedste hold i kval-rækken og vores præstationer hele foråret afføder stor ros til spillerne, som er modnet og har haft det rette mind-set hele vejen igennem.

- Vores træningskultur har været fremragende og spillernes fokus har været fantastisk. Det fedt, at de nu har bragt AGF tilbage i ligaen og fået gevinst for det hårde arbejde de har lagt for dagen. Så stor ros til dem og til hele staben omkring holdet, som har arbejdet hårdt og gjort det virkelig godt, siger Nichlas Ørbæk Knudsen, der nu retter fokus mod foråret sidste kamp, når AaB venter i sidste runde i næste weekend.

- I dag jubler vi. Men så er det arbejdshandskerne på igen. Vi skal også vinde den sidste kamp, så i dag glæder vi os, men I morgen er fokus igen på den næste kamp.