AGF FORLÆNGER SAMARBEJDET MED DANSKE SPIL OG ODDSET

10.07.2023 12:01

AGF og Danske Spil og Oddset har forlænget samarbejdet med ny aftale frem mod et nyt fodboldstadion i sommeren 2026.

Nu bygger AGF og Danske Spil videre på et godt, mangeårigt samarbejde efter statens spilselskab har forlænget sit partnerskab med AGF, så Danske Spil de kommende tre år er partner på både herre- og kvindesiden i den aarhusianske klub.

- Det er en stor glæde, at vi nu kan fortsætte vores gode samarbejde med AGF. Vi genoptog vores samarbejde for nogle år siden, og det har siden været en rigtig god oplevelse for begge parter, hvor vi har lavet mange forskellige aktiviteter sammen og engageret tilhængerne og byen i en række gode mærkesager, siger Karsten Fogh Holanng, der er adm. direktør i Danske Licens Spil, som står bag Oddset.

- AGF er en klub med stolte traditioner og en institution i dansk fodbold. I år har AGF kronet en flot sæson med en tredjeplads i 3F Superligaen og udsigt til europæisk fodbold, og kvinderne er nu også tilbage i Gjensidige Kvindeligaen. Og det er alt sammen sket med en kolossal opbakning i og omkring Aarhus, som har været imponerende at følge - det glæder vi os til fortsat være en del af, tilføjer Karsten Fogh Holanng.

I AGF glæder man sig over, at Danske Spil har ønsket at fortsætte samarbejdet, der med enkelte pauser går helt tilbage til dengang det at spille på fodboldkampe bare hed at tippe og Danske Spil hed Dansk Tipstjeneste.

Nu hedder det blandt andet Oddset, og netop brandet Oddset kommer fortsat i fokus i samarbejdet mellem AGF og Danske Spil.

- Danske Spil er ejet af den danske stat og landets to største idrætsorganisationer, og har en ambition om at være hele Danmarks spiludbyder på en måde, hvor underholdning og ansvarlighed går hånd i hånd. Derfor giver et partnerskab med dem rigtig god mening for os, og vi glæder os også over, at Danske Spil har ønsket at favne både vores 3F Superliga-hold og AGF Kvindefodbold, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Danske Spil og AGF tager hul på det nye partnerskab ved AGF’s første kamp i den nye sæson, der finder sted den 23. juli i Ceres Park, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg.