ET SJÆLDENT MÅL FRA LUND I TESTKAMP

19.01.2023 17:40

Der er blevet trænet igennem i Spanien de senere dage og det kunne mærkes i dagens træningskamp, fortalte Oliver Lund, som fik scoret et udlignende mål.

I dag spillede 3F Superliga-truppen træningskamp på opstartslejren i Spanien, hvor vi mødte ungarske Diósgyori VTK, der blev en god testmodstander for gutterne som godt kunne mærke benene efter de første dages hårde træning.

For der er ikke blevet doseret eller taget hensyn til, at der skulle spilles kamp i dag. Det fortæller Oliver Lund, som spillede de sidste 45 minutter af dagens kamp i det århusianske centerforsvar.

- Det har været nogen rigtig hårde træningsdage de senere dage - lige som det skal være. Og det kunne vi godt mærke i dag, hvor det sidste overskud måske ikke var der i alle situationer. Sådan er det i træningskampe nogle gange og det er også derfor vi spiller dem - for også at bygge fysisk på, siger Oliver Lund, som kunne glæde sig over, at komme på tavlen i testkampen, da han til allersidst i kampen steg op efter et hjørnespark og headede en udligning ind, så kampen endte 1-1. Og for en mand, der ikke scorer meget var det rart at få scoret igen - træningskamp eller ej.

- Det var dejligt at få scoret igen. Jeg synes ikke, vi spiller en særlig god kamp, men så fik vi da et mål med fra kampen - trods alt. Vi var okay i kontrol i store dele af kampen, men vi bliver fanget ude af balance ved deres mål. Men så viser vi fin moral ved at komme tilbage i en kamp, hvor vi kæmpede lidt med kræfterne til sidst, lød det fra Lund inden turen gik tilbage til hotellet.

Næste kamp i Spanien er på søndag, hvor Lund og Co. dyster mod Vålerenga inden turen går retur til Aarhus den 25.1