DET HÅRDE ARBEJDE FORTSÆTTER I SPANIEN

20.01.2023 08:57

Cheftræner Uwe Rösler var tilfreds med torsdagens testkamp og i det hele taget med Superligaens træningslejr indtil videre.

3F Superliga-truppen nærmer sig nu en uges træningslejr i Spanien, hvor vi i går spillede den første træningskamp på turen. 1-1 blev det til mod et ungarsk hold i en kamp, som cheftræner Uwe Rösler var tilfreds med udbyttet af.

- Vi kom ikke så friske ind til kampen, da spillerne har trænet hårdt op til - som det jo netop skal være i en opstart. For resultatet er ikke så vigtigt i den proces, vi er inde i lige nu, hvor det handler om at få mange spillere i gang og bygge på med kampminutter. Derfor spillede vi igen med to forskellige hold, som vi også gjorde mod Sønderjyske hjemme i Aarhus, og jeg synes det på flere stræk var en god indsats - selv om der var tunge ben her og der. Men det er helt naturligt i det forløb, vi er i nu.

- Og vi fik meget ud af kampen - vores modstander gav os en god test. De havde før de mødte os vundet 3-0 over VFL Bochum fra Bundesligaen, så det er bestemt ikke noget dårligt hold. Og de kom med en god fysik og var farlige på omstillinger. På den måde var det en god testkamp for os, fortæller Uwe Rösler, som igen havde sendt flere helt unge spillere på banen.

- Jeg synes, at mange af de unge igen gjorde det ganske fint. For eksempel Mikkel Kristensen og Mathias Sauer, der viste sig flot frem i kampen. Og i det hele taget har alle de unge, vi har med hernede gjort det godt. De har vist god energi til træning og budt sig til. De kommer med en god indstilling og det er godt at se, siger Uwe Rösler.

Test igen søndag
Der venter nu truppen en ny testkamp på søndag, hvor vi tester mod norske Vålerenga inden turen onsdag går hjem til Danmark igen. Og indtil videre er cheftræneren ganske tilfreds med træningslejren.

- Det er gået godt og spillerne har arbejdet hårdt og koncentreret. Vi er sluppet for skader indtil nu og har haft en fin lejr i gode omgivelser. Nu arbejder vi videre og så venter der os en træningskamp på søndag, der ikke bliver lettere end den første. Men det er netop hele pointen. Vi skal arbejde hårdt og gøre os klar til forårssæsonen, siger Uwe Rösler.

Og den - forårssæsonen starter i Aalborg den 17. februar, hvor billetsalget er gået i gang. Se mere om det her.