AGF KVINDEFODBOLD: VENDELBO TAGER TIL BELGIEN

31.01.2023 19:00

Sofie Vendelbo forlader AGF

Efter hun har været en del af liga-holdet i AGF Kvindefodbold siden holdets begyndelse i sommeren 2020, er det nu tid til luftforandring for AGF’s Sofie Vendelbo.

Den 22-årige forsvarsspiller forlader således AGF efter hendes kontrakt ved årsskiftet er udløbet. I stedet skifter hun til belgisk fodbold KRC Genk Ladies, der er kvindeafdelingen i KRC Genk. Her er Sofie Vendelbo netop blevet præsenteret.

Som AGF er Vendelbos nye klub også dannet som en overbygning af to klubber og har siden 2015 spillet i Genk i den bedste kvinderække i Belgien.

- Vi siger nu et foreløbigt farvel Sofie, der griber en mulighed, der passer rigtig godt for hende - både sportsligt og personligt. Sofie kom til os fra Vildbjerg i sommeren 2019, som ung spiller og er henover årene vokset til at blive en vigtig og central figur både på og uden for banen her i Aarhus, og en spiller, der altid stiller høje krav til sig selv og arbejder hårdt for at indfri dem. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med det, der nu kommer og håber det bliver et på gensyn i fremtiden, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

AGF Kvindefodbold tager hul på foråret den 11. marts, hvor der venter en kvartfinale i Gjensidige Kvindepokalen.

Tidligere i dag kunne vi præsentere en New Zealandsk forstærkning til AGF Kvindefodbold.