AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL ALLY GREEN

31.01.2023 14:29

AGF's kvinder styrker forsvaret med New Zealandsk tilføjelse.

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt ansigt hos AGF Kvindefodbold i skikkelse af den 24-årige New Zealandske landsholdsspiller, Ally Green.

Ally, der er forsvarsspiller og kan spille både i højre og venstre side, kommer til Aarhus fra et ophold i norske Vålerenga og har også tidligere spillet i australske Sydney FC.

- Hen over vinteren har vi brugt tid på at se, hvordan vi styrker truppen bedst muligt og vi har haft fokus på vores venstre back som en af de centrale positioner på holdet og som et sted, vi skulle styrkes. Derfor er vi rigtig glade for, at det er lykkes at få Ally Green til AGF. Med sin erfaring og kvalitet kommer hun ind som en god tilføjelse til vores trup, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve som betegner den nye AGF’er som en spiller med masser af power.

- Ally er en stærk defensiv spiller med masser af power, der kan spille med begge ben og derfor kan bruges på begge backpladser. Hun er karakteriseret ved at have et enormt drive og stort løbepensum, hvilket passer godt ind i vores kultur, hvor hårdt arbejde er helt afgørende for, at vi kan opnå de gode præstationer henover foråret, tilføjer Marie Greve.

Ally Green støder til AGF-truppen torsdag.