MÅLRIGT LOKALOPGØR: SØNDAG VENTER NYT KAPITEL MOD SIF

23.02.2023 08:20

Der bliver historisk set ofte scoret en del mål, når AGF og Silkeborg IF mødes. Lad os håbe på flest århusianske mål på søndag.

Søndag møder vi Silkeborg IF i årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, der er ved at snævre ind og kampen om top seks placeringerne strammer til.

Vi kommer ind til kampen med en sejr i forårspremieren og ligger dermed nummer fem. Men søndagens gæster fra Søhøjlandet ånder os lige i nakken med kun et point mindre fra en ottende-plads.

Så der er meget på spil i søndagens udgave af lokalopgøret som efterhånden har tradition for at være et målrigt et af slagsen. Således er der kun i fire af de seneste 22 kampe mellem AGF og Silkeborg IF blevet scoret færre end tre mål. I gennemsnit er der scoret 3.8 mål i de 22 seneste kampe, og de fleste husker nok en medrivende 3-4 kamp på Ceres Park, ligesom vi også i nyere tid vandt 5-2 på udebane.

Så der er lagt op til mål på søndag. Lad os håbe på flest til hjemmeholdet og ingen til gæsterne, som på søndag da også er oppe mod 3F Superligaens næstbedste forsvar al den stund, at vi er det hold i ligaen, som har lukket næst-færreste mål ind, og i forårspremieren i Aalborg fik vi da også endnu et clean sheet til bogen. 

Seneste kamp endte 1-0 til værterne, da vi i september var på besøg på JYSK Park i Silkeborg, mens vi spillede 1-1 i seneste hjemmekamp mod Silkeborg IF, som ligger over et år tilbage. Set hen over de senest ti kampe har vi vundet fem, spillet en enkelt uafgjort og så har søndagens gæster taget sig af resten.

Dyk ned i mere statistik fra kampen og se højdepunkter fra de seneste ti kampe mod Silkeborg IF i vores gamecenter lige her.

På gensyn til endnu en spændende udgave af lokalopgøret mellem Aarhus og Silkeborg. Vi starter søndag den 26.2 kl. 18, men åbner allerede AL Bank Fanzonen kl. 16.

Se mere om hvad der sker på søndag, lige her >>>