FORÅRET ER HER: SØNDAG ÅBNER VI HJEMMEBANEN

21.02.2023 10:48

Så er fodbold-foråret også snart kommet til Ceres Park. Søndag mødes vi igen.

Ventetiden har været lang, men nu er det snart tid til årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, når vi på søndag kl. 18 møder Silkeborg IF på Ceres Park.

Her venter et spændende lokalopgør i jagten på en top seks placering. Efter vores sejr i Aalborg i forårspremieren ligger vi nummer fem i 3F Superligaen, mens Silkeborg IF er lige i hælene på en ottendeplads, men kun med et point færre end os.

Så der er lagt op til et spændende opgør, hvor gutterne får brug for alt den støtte fra lægterne de kan få i jagten på endnu en sejr. I efteråret satte vi sammen nye tilskuerrekorder på Ceres Park. Lad os fortsætte den gode stime i foråret.

Søndag åbner vi AL Bank Fanzonen allerede kl. 16. Her byder vi på underholdning for store og små. Lad for eksempel ungerne spille på vores Pannabane med spillere fra AGF Kvindefodbold eller fra AGF Talent. Arbejdernes Landsbanks dartskive er også tilbage og det samme er de meget populære fodboldborde.

På søndag kommer vores venner fra Faxe Kondi også, og fra deres orange appelsinvogn giver de smagsprøver på deres nye version med appelsin-smag - den kan i øvrigt anbefales.

Søndag har vi også premiere på vores nye playliste i AL Bank Fanzonen som er lavet i samarbejde med fans, der har budt ind med hvilken musik, vi skal hygge os til inden kampen.

Til kampen på søndag er der i øvrigt igen mulighed for at parkere på Jydsk Væddeløbsbane bag Ceres Park. Den åbner fra kl. 15.30 og man kan med fordel købe sin P-billet her >>>

Fra parkeringspladserne kan man så nemt komme til indgangene på Ceres Tribunen på Ceres Park.

Der er kampstart kl. 18 og AL Bank Fanzonen åbner som nævnt kl. 16, mens portene ind til Ceres Park åbner kl. 16.45

Vi forventer igen mange til fodbold på søndag, så skynd dig at sikre dig en billet. Det kan man gøre lige her, hvor man også kan læse mere om det praktiske forhold ved kampen.