REKORDERNES ÅR PÅ CERES PARK

05.01.2023 09:05

2022 blev tilskuernes år på Ceres Park

2022 er snart slut. Det var det første hele år efter Corona, hvor der ikke var nogen restriktioner overhovedet. Og vi skal love for, at AGF’s fantastiske tilhængere tog muligheden til sig for igen fuldt ud at komme til fodbold.

Alene i efteråret 2022 har mere end 200.000 tilskuere set os hjemme og ude på de danske fodboldstadions i 3F Superligaen. Det er en stigning på 31 % i forhold til samme periode sidste år.

I hele 2022 har i alt 172.809 fans set os spille på Ceres Park og 318.646 har samlet set AGF’s kampe i 3F Superligaen i hele 2022.

Flere udsolgte kampe
Inden efterårets fire sidste hjemmekampe satte vi os som mål, at de samlet skulle ses af 60.000. Det nåede vi til årets sidste kamp mod FC København og mere til, da kampen var udsolgt og blev overværet af 18.126 tilskuere. Dermed var der udsolgt til de sidste fire hjemmekampe.

Det betyder, at vi i efteråret 2022 havde et tilskuergennemsnit på 14.180. Det er 43 % flere end i sidste sæson og den højeste stigning i hele 3F Superligaen. Og det er det højeste tilskuersnit for AGF nogensinde i de 30 år, vi har spillet 3F Superligaen på Ceres Park.

En bedre oplevelse
Det stigende antal tilskuere på Ceres Park er i de senere år også blevet mødt af en bedre oplevelse. Således arbejder vi hele tiden på at forbedre tilskueroplevelsen indenfor de muligheder, der findes i de eksisterende rammer på Ceres Park.

- Vi har gjort en del forskellige tiltag og investeret meget i det produkt, vi tilbyder vores gæster. Vores strategi har været at gribe fat i trenden og udvide produktet, så det bliver endnu bedre, fortæller marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm, der altså i 2022 har kunne notere sig flere udsolgte kampe. Men oplevelsen, når så man gæster Ceres Park er lige så vigtig.

- For eksempel har vi haft fokus på at minimere vores køer, for når vi har 18.000 tilskuere, er det noget andet end 10.000. Og dér har vi investeret kraftigt i alt fra adgangsforhold til toiletforhold til boder, vi har flyttet rundt på, så vi kan få flere mennesker igennem. Og så har vi arbejdet med vores fanzone, så man har en nndu bedre mulighed for at dyrke fællesskabet både før og efter kampen, siger Asger Munkholm.

Nye tiltag i 2022:

  • Flere og større boder og en ny indretning på publikumsområdet på Ceres Tribunen
  • Et mere varieret udbud af madtilbud i AL Bank Fanzonen
  • Bedre adgangsforhold og flere billetmøller
  • Opgradering af toiletforhold
  • Flere og bedre skilte og information
  • Livemusik med lokale bands inden flere hjemmekampe
  • Forbedret fanzone med et nyt stort telt til indendørs arrangementer
  • Forbedret trafik- og parkeringsforhold - blandt andet flere parkeringspladser i samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane

Skal du med på lægterne i 2023, så se mere om mulighederne for et abonnementskort her. Vi spiller første hjemmekamp søndag den 26. februar mod Silkeborg, mens turneringen starter den 17. februar ude mod AaB.