KAMPTRØJER PÅ AUKTION TIL FORDEL FOR HJÆLPEARBEJDE

24.02.2023 09:27

Nu kan man få et unikt fodboldminde og samtidig støtte hjælpearbejdet efter jordskælvet i Tyrkiet og Syrien.

Sammen med Vatanspor har vi sat gang i en indsamling til fordel for ofrene for jordskælvet i Tyrkiet og Syrien.

Nu er der mulighed for at støtte indsamlingen og samtidig få et helt særligt minde. Der er nemlig nu sat to kamptrøjer på højkant til fordel for indsamlingen.

Den ene er båret af Mikael Anderson i vores forårsåbner i vores udekamp mod AaB den 17.2 2023, hvor AGF vandt 1-0 på mål af netop Mikael Anderson.

Den anden trøje stammer fra Vatansports pokalkamp mod AGF den 1. september 2022. Den er båret i kampen af den tidligere AGF-angriber og nu Vatanspor-spiller; Sanel Kapidžić og har nummer 9.Begge trøjer prydes af et lille tyrkisk og syrisk flag til minde om ofrene for jordskælvene og bliver signeret af deres tidligere ejermænd.

Trøjerne udbydes til salg hver for sig, men kan naturligvis købes af den samme person, hvis man ønsker et samlet unikt minde fra to århusianske klubber.Støt indsamlingen til fordel for jordskælvs-ofrene og få samtidig et unikt århusiansk fodboldminde.

Byd på de to trøjer lige her >>>

Auktionen kører til den 5. marts 2023.

Støt med kebab
Søndag kan man også støtte indsamlingen ved at købe en kebab i Vatanspors kebab-bod på Ceres Park. Her går alt omsætning nemlig til det gode formål.

Så find kebab-boden og få stillet sulten til fordel for en god sag. Kommer man ikke til søndagens kamp eller er man mere til en stadion-platte end en kebab, så kan man stadig støtte indsamlingen ved at købe en virtuel kebab. De koster 75 kr. og kan købes på mobilepay: 483860

Man er naturligvis også mere end velkommen til at donere mindre eller mere til indsamlingen.

Det indsamlet beløb går til ubeskåret til den tyrkiske NGO; AHBAP som arbejder i de ramte områder i Tyrkiet og til Folkekirkens Nødhjælp, som i forvejen er til stede i Syrien og i fuld gang med hjælpearbejdet.