FORÅRSPREMIEREN VENTER I AFTEN

17.02.2023 11:17

Sidste nyt inden forårspremieren i Aalborg i aften.

Så nåede vi dagen - den 17. februar, hvor vi tager del i den første 3F Superliga-kamp i 2023, når vi i aften møder AaB kl. 19 på Aalborg Portland Park. Kampen er den første i 3F Superligaens runde 18 efter dansk fodbold har været på vinterpausen siden november sidste år.

Og sulten efter fodbold af den hviie slags er da også stor. Således har der længe været udsolgt på udebaneafsnittet til kampen, hvor godt tusind AGF’ere vil bakke holdet op.

De fremmødte AGF’ere kan så se frem til at møde følgende trup:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Thomas 'TK' Kristensen, Yann Bisseck, Oliver Lund, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Jacob Andersen, Peter Bjur, Gift Links, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikkel Duelund, Frederik Brandhof, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Jelle Duin, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Med vinterens tre nyeste AGF’ere; Felix Beijmo, Mikkel Duelund og Peter Bjur i kamptruppen er der altså mulighed for op til flere debutanter i dagens kamp.  

Spillerne ser frem til første kamp >>>>

Uwe Rösler om dagens premiere >>>>

Med stormen Otto's komme hen over det nordlig Danmark er der lagt op til en blæsende aften. Der har i den forbindelse været lidt spekulationer i medierne om kampens gennemførelse. 

Seneste nyt i den forbindelse er, at Politiet, Aalborg Kommune og Beredskabsstyrelsen har givet grønt lys til kampen og der er da heller ikke noget udgangsforbud i Aalborg. Se mere om det her.

Så vi kan heldigvis se frem til kamp i aften. Vi ønsker alle de medrejsende en god og sikker tur til Nordjylland i aften.

Er man ikke en af de mange, der i dag tager turen op til Aalborg, kan kampen ses på Viaplay, høres på DR P4 eller følges på vores live-twitter.

Snart er ventetiden forbi. KSDH!!