FORÅRS-FUTURE I GANG MOD FCN

Future-cuppen for 2023 blev i dag skudt i gang på Fredensvang, hvor FC Nordsjælland var på besøg.

Mandag ventede den første kamp i Future Cuppen i 2023. Her var FC Nordsjælland en tur forbi Fredensvang. Kampen var en god chance for mange unge spillere fra akademiet til at vise sig frem. Således var det kun Frederik Brandhof og Adam Daghim, som var velkendte navne fra 3F Superliga-holdet.

Og de unge drenge greb langt hen ad vejen chancen og i en lige første halvleg var det AGF som skabte mest og havde flest optræk til chancer. Især Mathias Sauer var involveret omkring FC Nordsjællands felt.

Lidt over midtvejs i første halvleg kom belønningen så også. Efter en god periode på 5-10 minutter blev vi farlige efter et hjørnespark. FC Nordsjælland fik ellers clearet bolden, men ikke længere væk end at den landede for fødderne af Martin Mai som kunne sende en flot flugter afsted med venstrebenet, som dog blev rettet af og landede for fødderne af Mathias Sauer, som scorede.

1-0 til os til pausen efter en fornuftig præstation af de unge drenge som var oppe imod flere etablerede Superligaspillere fra FC Nordsjælland.

I anden halvleg formåede Nordsjællænderne at bide mere fra sig mod de unge drenge.

Trætheden begyndte ligeså at indfinde sig hos mange af drengene som i lørdags også spillede U19 mod Brøndby. De trætte ben og bedre spil fra gæsterne betød at de overtog kampen i anden halvleg.

Vi var dog i momenter stadig farlige. Adam Daghim fik for eksempel en stor chance efter et målspark fra Per Kristian Bråtveit endte for fødderne af den unge angriber. Men desværre endte skuddet på stolpen.

I den anden ende var FC Nordsjælland mere skarpe og scorede to hurtige mål som til sidst afgjorde kampen til udeholdets fordel til slutresultatet 1-2.

Næste kamp i futurecuppen er om en måned mod Randers FC.