AGF TALENT: SPÆNDENDE FORÅR VENTER AGF'S PIGER OG DRENGE

24.02.2023 18:15

Inden sæsonen starter i weekenden har vi taget temperaturen på AGF Talents bedste drenge- og pigehold.

Efter en lang vinterpause vender de bedste ungdomsrækker på pige – og drengesiden nu endelig tilbage. U19 drengene tyvstartede godt nok i den netop overståede weekend, da de spillede 2-2 på udebane i Brøndby og dermed ligger på en aktuel 10. plads.

I den kommende weekend starter alle tre drengehold så op, når U15, U17 og U19 møder AC Horsens på udebane de nationale ligaer. Aktuelt ligger U15 på en tredjeplads mens U17 har overvintret på en andenplads. Talentchef Jesper Ørskov ser frem til sæsonstarten hvor der forhåbentligt venter en masse spændende kampe for alle tre hold.

- Det vigtigste for os, er som altid at udvikle spillerne så meget som muligt hver eneste dag. Men kampene og ligaerne på de ældste årgange er også en vigtig del af udviklingen af drengene. Så vi glæder os meget til at komme i gang igen, og vi satser på at vi kan fortsætte de flotte takter som vi viste i store dele af efteråret, lyder det fra Jesper Ørskov, som tirsdag kunne sende Jacob Andersen op i 3F superligatruppen fra sommer efter hele ni år i ungdomsafdelingen.

På pigesiden venter også et spændende forår. Både U16 og U18 pigerne ligger godt til i deres respektive rækker, og faktisk ligger begge hold placeret på en andenplads inden sæsonen genstarter i den kommende weekend mod Team OdenseQ på hjemmebane.

Head of coaching for pigeafdelingen, Steen Petterson, glæder sig til at se pigerne udvikle sig, og fortsætte den flotte udvikling som ungdomsfodbolden i Aarhus har været igennem de seneste år.

- Der er ingen tvivl om at der selvfølgelig er målet for os at gøre det så godt i kampene som muligt. Men endnu vigtigere er det at vi kan fortsætte med at uddanne pigerne så godt, at vi kan blive ved med at give spillere fra ungdomsafdelingen chancen på højeste seniorniveau i Danmark. Det vil altid være førsteprioriteten. Vi synes selv at pigefodbolden i Aarhus og omegn er i rivende udvikling, så det er en spændende tid for AGF og vi kan ikke vente med at komme i gang med foråret, siger Steen Petterson.