VÆRD AT VIDE INDEN POKALKAMP

06.12.2023 09:00

Bliv klædt godt på til torsdagens pokal-kvartfinale mod Brøndby IF.

I morgen aften - torsdag den 7.12 - gælder det første kamp af to i kvartfinalen i Oddset Pokalen. Brøndby IF kommer til Aarhus og Ceres Park, hvor der er kampstart kl. 18. 

AL Bank Fanzonen åbner kl. 16 og kl. 16.45 åbner vi portene til Ceres Park. Så kom tidligt i Kongelunden og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.

Allerede kl. 13 åbner AGF Fanshoppen, hvor man kan finde julegaver og inspiration til ønskelisten. 

Find billetter til kampen her >>>

Flere sæsonkortholdere- og abonnenter har spurgt til om deres kort gælder til kampen. Og ja, det gør det som normalt. Dog er der en ændring, hvis man er Sølv-abonnent. Det har man fået direkte besked om. Se også mere her >>>

Som altid anbefaler vi at man kommer i god tid, når vi mødes mange i Kongelunden.

AL Bank Fanzonen byder som sædvanligt på gode rammer til hygge og samvær inden kampen. Her kan man blandt andet møde OK Snacks, som er kampsponsor til kampen og uddeler smagsprøver af deres gode produkter. 

Det er også muligt at få aftensmaden på plads i vores boder inden kampstart kl. 18.00

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 16.00, åbner portene til Ceres Park kl. 16.45. Ca. 17.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 17.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.

Det er som altid en god ide, orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp.

Bemærk vores parkeringstilbud i samarbejde med vores gode naboer fra Jydsk Væddeløbsbane. Det kan man læse mere om her, hvor man også kan se information om parkering og transportmulighederne.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften, så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampen. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen inden kamp. 

Rigtig god kamp og på gensyn til kvartfinale i Oddset Pokalen torsdag kl. 18. 

Køb billetter her >>>