SUPER1RENT MED FREM MOD ET NYT STADION

24.08.2023 09:36

Den østjyske rengøringskoncern har forlænget sit guldpartnerskab med AGF.

De har været med siden 2015 og nu kommer samarbejdet mellem Super1Rent og AGF også til at runde 10 år efter rengøringskoncernen har forlænget sit partnerskab med AGF frem til sommeren 2026.

Dermed er Super1Rent ikke bare med frem mod det nye fodboldstadion, men kan også passere en milepæl som sponsor i AGF i mere end 10 år. Heraf de seneste seks år som Guldpartner, hvor Super1Rent også siden 2020 har lagt navn til D-tribunen i Ceres Park.

- Vi har gennem tiden fået meget ud af vores samarbejde med AGF. Både i forhold til de netværksmæssige fordele og den stærke eksponering, der følger med, og tilsammen har det givet os en øget forretning og en vækst i de senere år, som jeg blandt andet tilskriver vores samarbejde med AGF.

- Derfor vil vi også gerne fortsætte samarbejdet hen over en periode, som bliver udfordret af byggeriet af et nyt stadion. Men så er det ekstra vigtigt at fortsætte sin opbakning og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger Jesper Blak, stifter og indehaver af Super1Rent, der startede som bronzepartner i AGF.

I de seneste seks år har samarbejdet været på et højt niveau, hvor rengøringskoncernen med hovedsæde i Hadsten, har været Guldpartner - en status, der altså fortsætter.

- Som østjysk virksomhed med store interesser i Aarhus mener vi, det er vigtigt at bakke op om AGF og stå sammen om regionens fodboldflagskib. Men der er også meget hjerte i vores engagement - vi holder af og med AGF i vores virksomhed, og det er også en god dimension at ha’ med i et samarbejde. Men vi er primært med, fordi det er en god forretning og et samarbejde, der på mange områder giver god mening for os, siger Jesper Blak fra Super1Rent.

Også i AGF er der glæde over, at Super1Rent nu er med frem til indvielsen af den kommende nye hjemmebane.

- Det har været et fremragende samarbejde med Super1Rent gennem alle årene og vi er stolte af, at de gerne vil fortsætte. Det har været imponerende at følge Super1Rent’s udvikling som virksomhed siden de trådte ind i partnerkredsen og vi håber, at et fornyet samarbejde kan bidrage til virksomhedens fortsatte flotte vækst, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard.

Se mere om Super1Rent her >>>