DRØMMEDAG PÅ FREDENSVANG

07.08.2023 10:46

For nylig havde AGF og vores spillere den store fornøjelse at være med til at få en stor drøm til at gå i opfyldelse for en ung mand fra Fyn.

Forleden fik vi særligt besøg på Fredensvang. Thomas er nemlig stor AGF-fan og har længe drømt om at få lov til at besøge os og vores spillere. Gennem Drømmebanken gik den drøm i opfyldelse. Drømmebanken er et initiativ fra Børnehjælpsdagen, der opfylder drømme for anbragte børn og unge.

Thomas er plejebarn. Det har han været det helt fra fødegangen, hvorfra han kom til at bo hos familien Clausen på Fyn. Og der var ingen slinger i valsen, da Thomas skulle skrive sin drøm ned.
- Der var ingen tvivl. Ingen tvivl overhovedet, fortæller Ann Clausen, Thomas’ plejemor.

Besøget har været planlagt i lang tid, men corona-perioden forsinkede det flere gange. Derfor havde Thomas’ plejeforældre ventet helt til sidste øjeblik med at fortælle ham, at turen endelig skulle gå til Fredensvang. Og det var tydeligt på den unge mand, at det var noget ganske særligt at overvære træning og veksle et par ord med spillerne bagefter.

- Dagen har bare været god. Det hele, rammerne, at være så tæt på spillerne. Det er ikke noget, man oplever hver dag, fortalte Thomas uden for klubhuset mens spillerne kom forbi og satte autografer på den nye hjemmebanetrøje, Thomas også kunne tage med sig hjem fra Aarhus.

Udover at overvære træningen og fylde en spillertrøje med autografer fik Thomas og familien også en rundvisning på Fredensvang. Bagefter gik turen til Ceres Park, hvor Thomas fik lov til at mærke græsset under fødderne og komme ned og se omklædningsrummet.

Ann Clausen, Thomas’ plejemor, fortæller, at kærligheden til AGF kommer fra et familiemedlem med stærke Aarhus-forbindelser. Det er knap så praktisk, når man kommer fra Fyn. Derfor har vi inviteret Thomas og familien til at komme på Odense Stadion, når vi spiller mod OB senere på måneden. Vi og spillerne glæder os til at se Thomas igen og få lidt ekstra lokal støtte i Superligaens 5. runde

Thomas begynder på uddannelse efter sommerferien og fra AGF lyder der et stort tak for besøget, held og lykke i fremtiden og et på gensyn i Odense.

Husk at du selv kan besøge Fredensvang de dage, der er åben træning. Du finder ugeplanen for Fredensvang hér.

Du kan læse mere om Børnehjælpsdagen og deres projekter hér.