UWE RÖSLER EFTER DELER: VI SKABER NOK TIL AT VINDE

03.04.2023 20:56

Der var chancer nok til sejr i dag, men skarpheden manglede og vi måtte nøjes med det ene point. Efter kampen var cheftræneren tilfreds med, hvor mange chancer vi fik skabt.

Efter mandagens lokalopgør mod Randers FC, der endte 1-1 savnede cheftræner Uwe Rösler mål i en kamp, hvor vi havde en del chancer og med lidt mere held kunne ha' scoret mere. Men til sidst måtte vi nøjes med det ene point, som efterlader os på fjerdepladsen med 36 point.

- Vores presspil var ikke så godt i dag og det er måske fordi, at vi mangler Nicolai Poulsen. Men jeg synes stadig, at vi fik skabt en masse chancer i første halvleg og kunne ha' lukket kampen. 
Der var en del omstillinger, hvor vi lige fik manglet den sidste afgørende aflevering og det var ærgerligt, at indkassere et mål så sent i første halvleg. Men når vi ikke udnytter vores chancer, så er det svært at vinde kampe, sagde Uwe Rösler, der kunne konstatere, at vi fik skabt mange chancer. Men den skal over stregen.

- Jeg er tilfreds med, at vi fik skabt så mange muligheder. Vi talte 17 på bænken og kun tre til Randers FC. Vi var god i første halvleg og det havde været perfekt, hvis vi havde scoret til 2-0. I anden halvleg var det en lige kamp, hvor vi nu også havde vores chancer. Men til sidst må vi acceptere et point og jeg kan godt tage meget positivt ud fra den her kamp, sagde Uwe Rösler