NY STOR FODBOLDFEST VENTER I CERES PARK

01.05.2023 12:36

Første søndag i maj venter en ny stor kamp i Kongelunden.

I weekenden kan vi se frem til en ny spændende fodboldkamp i Ceres Park, når Viborg FF kommer på besøg - søndag den 7. maj kl. 18.

Kampen er endnu en duel om en plads i top tre og det er to af forårets mest formstærke mandskaber, der mødes. Så der lagt op til en ny intens duel i medalje-ræset. Så kom i skoven og bak gutterne op frem mod en ny sejr mod Viborg FF.

Seneste kamp mod Viborg FF i Aarhus var netop en sejr, da vi i den 24. juli sidste år vandt 3-1 i en forrygende kamp en flot sommerdag i Ceres Park.

Siden har vi spillet uafgjort i Viborg, samt vundet i Domkirkebyen. Vi er således det hold i 3F Superligaen som har den bedste statistik i denne sæson mod Viborg FF. Lad det bare fortsætte på søndag. 

Traditionen tro er vi klar med vores hyggelige AL Bank Fanzonen, som Arbejdernes Landsbank nu har stået bag i seks år. Her er der sjove fodboldaktiviteter for store og små, Aros er løs og man kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

AL Bank Fanzonen åbner kl. 16.00 og allerede 16.30 er der adgang til det udvidede stemningsafsnit. 16.45 åbner så resten af Ceres Park.

Så kom i Kongelunden i god tid og tag del i en ny stor fodboldoplevelse på Ceres Park, når vi møder Viborg FF søndag den 7. maj kl. 18. Som i forrige kamp mod FC København forventer vi igen mange gæster, så det er med at få sikret sig en plads i god tid.

Billetter via linket herunder.