KAMPDAG: FARUM VENTER I AFTEN

30.04.2023 11:30

I aften kl. 18 gælder det FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Søndag er her og det betyder en ny kampdag. Kl. 18 gælder det FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum i 3F Superligaens runde 27.

Det er det 54’ende møde mellem AGF og FC Nordsjælland i Superligaen. På Right to Dream Park er vi ubesejret i de seneste tre kampe efter seneste kamp i Farum i oktober endte 1-1 på et sen udligningsmål af TK.

Nu er det et nyt år og en ny kamp, hvor dagens kamptrup ser således ud:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Til dagens kamp må vi undvære Felix Beijmo, der afsoner karantæne.

Tager man med til Farum i dag, så er der nyttige informationer lige her >>>

Kl. 17 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart kl. 18. Er du ikke på stadion, kan kampen i dag ses på 6’eren, Discovery+, høres på DR P4 eller følges på vores live-twitter.

Benyt ventetiden til kampstart til at besøge vores gamecenter, der dykker ned i kampens detaljer og har højdepunkter fra de seneste kampe.

Find billetter til kampen i linket herunder.