INDEN SØNDAG: VI ER EN ENHED - DET ER VORES STYRKE

29.04.2023 16:29

Søndag aften venter FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Det bliver endnu en udfordrende opgave for gutterne, som cheftræner Uwe Rösler ser frem til.

I morgen søndag den 30. april venter FC Nordsjælland i Farum. Det er vores andet møde med nordsjællænderne på Right to Dream Park i denne sæson. Seneste møde i Farum var tilbage i oktober sidste år, hvor vi spillede 1-1.

Det var i øvrigt seneste gang, at hjemmeholdet tabte point på deres hjemmebane, hvor FCN har været stærke i denne sæson.

Omvendt har vi også gjort det godt på udebane, hvor det kun er blevet til en enkelt nederlag siden netop kampen mod FCN den 16. oktober sidste år. Men det kommer til at kræve endnu en god indsats på udebane for gutterne, hvis vi skal ha’ point med hjem.

- Vi skal tage udfordringen op, sagde cheftræner Uwe Rösler forleden, da han mødte de lokale aviser efter træningen på Fredensvang.

- Jeg mener, at man skal have bolden for at få et resultat i Farum, og vi skal være der for at spille fodbold, og det kan vi godt. Vi kommer til at give den fuld gas, men på en kontrolleret måde, da underlaget er et andet end vi er vant til, lyder det fra Uwe Rösler om den bane, hvor vi pudsigt nok i de senere år næsten har en bedre statistik mod FCN end hjemme i Aarhus.

- Nu er det en ny kamp, og vi kommer med en god erfaring fra mange gode indsatser her i foråret. Men på banen i Farum kan vi ikke gøre alt det, vi normalt gør. Men vi skal stadig være modige og spille vort spil. Vi er en enhed - det er vores styrke, og det skal vi også se søndag.

Uwe Rösler og hans mandskab løber på banen søndag aften kl. 18. Tager man med til Right to Dream Park, så find nyttig information her. Og find en billet via linket herunder.