HJEMMEBANE PÅ UDEBANE

13.04.2023 09:05

Hjemme er bedst, siger man. Men ude er også ret godt, når AGF nu fortsætter samarbejdet med Crowne Plaza Copenhagen Towers i København.

AGF’s 3F Superliga-hold føler sig ofte på hjemmebane, når vi spiller på udebane, hvor opbakningen på de forskellige udebaneafsnit er stor og varm. Men også udenfor banen er det godt at føle sig hjemme. Og det gør AGF’s bedste hold, når vi er på farten, hvor holdet og staben ofte overnatter på Crowne Plaza Copenhagen Towers på Amager.

Her har AGF de sidste to år haft base, når vi spiller mod Brøndby, FC København eller andre sjællandske hold. Og det vil vi også få i de kommende år efter AGF og Bellagroup, der står bag Crowne Plaza Copenhagen Towers, netop har forlænget samarbejdet.

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality, og driver blandt andet hotellerne Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky og Copenhagen Marriott Hotel, samt Bella Center.

- Vores gæster kommer fra både udland og hele Danmark. Derfor er det naturligt, at vi også er synligt tilstede i Jylland, og her er AGF en unik og stærk platform for vores tilstedeværelse i Jylland. Og vi har været meget tilfredse med samarbejdet og det samme har AGF, som hos Crowne Plaza Copenhagen Towers har en god base, når holdet spiller i København. Derfor er det helt naturligt for os, at vi fortsat kan byde AGF velkommen på Crowne Plaza Copenhagen Towers, siger Signe Schønemann, Brand Manager i Bellagroup.

Bæredygtighed i fokus
Samarbejdet mellem Bellagroup og AGF har også fokus på bæredygtighed som er en indgroet værdi hos begge parter. Hos Bellagroup arbejder man således med et begreb, der kaldes ”Responsible Hospitality”

Det betyder, at man - udover at levere den bedste service til sine mange gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund. For eksempel bruger Crowne Plaza Copenhagen Towers 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller og er derfor landets mest bæredygtige hotel, ligesom Bellagroup arbejder ud fra FN’s verdensmål om klima og bæredygtighed.

- Som virksomhed tager vi ansvar for vores omgivelser. Det samme gør AGF, der er gået forrest på den bæredygtige dagsorden inden for fodbolden - ikke bare i Danmark, men på verdensplan. Så selv om et partnerskab som dette naturligvis også drejer sig om de klassiske elementer, hvor vi får glæde af AGF’s platforme, kan vi også sammen udforske og inspirere hinanden til nye løsninger til gavn for klimaet.

- Vi glæder os til, at fortsætte samarbejdet og til at udfolde det i den positive ånd som har været kendetegnende for vores samarbejde gennem de senere år, til gavn for både fans, partnere og klubben siger Signe Schønemann fra Bellagroup.

Læs mere om Crowne Plaza Copenhagen Towers her og få et godt tilbud på en Get-Away her til foråret >>>

Og læs mere om Bellagroup her >>>>