FØR VIBORG: MANGE KORT AT SPILLE

08.04.2023 06:13

Søndag kl. 16 fortsætter Mesterskabsspillet. Den her gang mod Viborg FF på deres bane.

Søndag venter Viborg FF på udebane. Senest vi var på de kanter var i november, hvor vi spillede 1-1, mens det omvendte opgør i Aarhus tilbage i sommeren endte med en 3-1 sejr til os. Vi er således ubesejret mod Viborg FF i denne sæson og de gode takter skal tages med til sæsonens tredje kamp, som i øvrigt er den første nogensinde de to hold i mellem i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

Efter et chancerigt lokalopgør i mandags skal vi søndag forsøge at indstille sigtekornet endnu skarpere, så vi kan få udbytte af vores chancer.

- Vi er blevet sværere at slå og er med i hver eneste kampe med en defensiv, der vel er blandt de to bedste i Superligaen. Men vi skal bygge på og være bedre til at score mål, og få andre i spil end kun Patrick Mortensen, som har gjort det fremragende for os, siger cheftræner Uwe Rösler om vores anfører, der ligger i toppen af topscorerlisten for 3F Superligaen og som igen kom på tavlen mod Randers FC i mandags.

- Vi havde mange chancer mod Randers FC, hvor vi talte 17 skud på mål mod ganske få til dem. Så vi skaber chancerne, men skal score på flere og ha’ flere spillere i spil i forhold til mål, tilføjer Uwe Rösler.

Kampen mod Viborg er en duel mellem nummer tre og nummer fire i Mesterskabsspillet, og med en sejr kan vi hægte os på Viborg FF i kampen om medaljer.

- Vi skal gøre os gældende i forhold til medaljer. Jeg synes, der er muligheder for os i slutspillet. Vi ser stærke ud i forhold til nogen af de andre hold, og vores formkurve har været god på vej ind i slutspillet.

- Vi har kvalitet på alle pladser og en del kort at spille ud. Vi har de erfarne typer, vi har nogle dygtige unge spillere, og vi har nogle enormt stabile typer. Jeg synes, det er en god sammensmeltning af de kvaliteter, der er brug for på et fodboldhold og vi føler os trygge ved hinanden, siger Mikkel Duelund.

Lørdag morgen var der godt 1.500 billetter ude til det udvidet udebaneafsnit i Viborg. Men der er stadig billetter at få. Find dem her med nyttig praktisk information om turen til Viborg, hvor der er kampstart søndag kl. 16.