VI GØR EN FORSKEL SAMMEN: SE HVORDAN I NY RAPPORT

06.10.2022 05:46

Det er ikke kun på banen, at vi i AGF kan gøre en forskel. Også udenfor forsøger vi at bidrage til vores by og til verden omkring os. Det kan man læse mere om i en ny ansvarsrapport, der netop er sendt på gaden.

En kunstgræsbane fra Fredensvang, der får nyt liv i Sierra Leone. 300 tons CO2 sparet på Grøn Strøm, støtte og opbakning til flygtninge og indlagte børn, hjælp til Ukraine og masser af andre initiativer.

Det er blot nogle af de historier, der præger en ny ansvarsrapport, som vi netop har sendt på gaden i kølvandet på vores årsregnskab, der blev offentliggjort i sidste måned.

Det er tredje gang AGF udgiver en såkaldt Ansvarsrapport. Men i år dækker den ”kun” det første halve år af 2022, da rapporten i fremtiden skal dække vores regnskabsår, som løber fra 1. juli - 30. juni. Derfor udkommer næste års Ansvarsrapport efter det indeværende regnskabsår.

Men for nu er der altså en ny rapport på gaden for første halve år af 2022. Rapporten fortæller om vores indsats på bæredygtigheds-området i 2022 indtil nu, samt klubbens sociale indsats i første halvdel af året.

- For AGF er det altid målet at levere store sportslige præstationer og oplevelser, men det er også vigtigt for os, at være en integreret del af det omgivende samfund og aktivt bidrage til en positiv udvikling.

- Grundholdningen er, at der skal udvises almindelig ansvarlighed, god etik og moral, samt respekt for virksomheden og de mange interessenter, der er en del af den cyklus AGF bidrager til, siger adm. direktør Jacob Nielsen.

Man kan læse den nye Ansvarsrapport ved at bruge linket herunder.