NEDTÆLLINGEN ER I GANG: IGEN OVER 10.000 I CERES PARK

02.09.2022 12:02

På mandag glæder vi os til en ny hjemmekamp i Ceres Park, hvor vi igen bliver mange på lægterne.

Aldrig så snart har vi været på udebane - hjemme - før vi mandag er rigtig hjemme igen, når vi møder FC Nordsjælland i Ceres Park kl. 19. Det bliver endnu en god lejlighed til at dyrke fællesskabet om vores fodboldhold, når gutterne skal kæmpe om vigtige point i toppen af 3F Superligaen.

Og meget tyder på, at det bliver endnu en velbesøgt aften i skoven med en fed fodboldstemning. Vi har endnu ikke været under 10.000 i Ceres Park i denne sæson og det bliver vi heller ikke på mandag, hvor vi forventer op mod 12.000 fans i Ceres Park. Billetsalget er godt undervejs og man sikrer sin lige her.

Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 17.15 og en halv time efter åbner portene så til Ceres Park. Så kom i Kongelunden i god tid og nyd en hyggelig aften. Og husk AGF-halstørklædet.

I AL Bank Fanzonen kan man blandt andet opleve en helt ny forlystelse i form af en stor fodbolddartskive fra Arbejdernes Landsbank, som får premiere på mandag. Og er man præcis med foden og bolden, er der præmier at hente.

Til kampen har vi også besøg af soldaterveteraner, når vi som de første tager hul på Veteran Match, hvor vi hylder danske udsendte soldater og deres indsats.

Og på banen gælder det altså en uhyre vigtig og spændende kamp mod 3F Superligaens øjeblikkelige tophold, hvor vi med en sejr kan indtage førstepladsen - afhængig af weekendens andre resultater.

Så gutterne får brug for alt den opbakning de kan få, så vi kan fortsætte den gode stime hjemme i Aarhus og hente endnu en sejr til byen.