KURMINOWSKI PÅ LEJE I HJEMLANDET

01.09.2022 13:00

Dawid Kurminowski på leje i Zaglebie Lubin for resten af sæsonen.

AGF’s angriber, Dawid Kurminowski skifter for resten af sæsonen den hvide trøje ud med en orange af slagen, når Kurminoski lejes ud til den polske klub, Zaglebie Lubin.

Dermed tager ”Kurmi” en tur retur til hjemlandet, hvor han senest spillede for Lech Poznan inden han i 2020 skiftede til MSK Zilina, hvorfra turen gik til AGF sidste sommer.

Men med en stærk konkurrence på angrebspladserne på 3F Superliga-holdet er det ikke blevet til så meget spilletid for den 23-årige angriber. Det kommer han nu tættere på med skiftet til Zaglebie Lubin, der spiller i den bedste polske liga.

- Det er vigtigt for ”Kurmi”, at han kommer i gang med at spille kampe og her i AGF oplever han en stærk konkurrence om spilletiden. Derfor er det her en god mulighed for ham til nu at vise sig frem i sit hjemland, og vi ønsker ”Kurmi” held og lykke med de nye udfordringer.

- Vi ved, at ”Kurmi” har gode kvaliteter som angriber - det har han også vist hos os. Det får han nu muligheden for at vise i en klub, hvor han føler sig tættere på spilletid og så glæder vi os til at se ham igen efter sæsonen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Dawid Kurminowski, der har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026, lejes ud til Zaglebie Lubin for resten af sæsonen. I hans første år i AGF er det blevet til 33 kampe og tre mål for ”Kurmi”, der altså nu tager en sæson i hjemlandet.