JENSENplus OG AGF FORTSÆTTER SAMARBEJDET

21.09.2022 13:37

- Vi glade for, at vi nu kan se frem til flere år sammen med AGF, lyder det fra møblevirksomheden; JENSENplus, der netop har forlænget samarbejdet med AGF.

I 2020 flyttede møbelvirksomheden, JENSENplus fra Randers til Aarhus, og har i dag kontor og showroom i Ryesgade 8 i Aarhus centrum. 

Da JENSENplus kom til Aarhus for et par år siden, udvidede de og AGF et mangeårigt sponsor-samarbejde, der skulle øge kendskabet til JENSENplus’ aktiviteter i Aarhus og blandt hele regionens virksomheder.

Det er lykkes så godt, at JENSENplus og AGF nu har givet hånd på en forsættelse af samarbejdet, så JENSENplus fortsat er sølvpartner i AGF i en ny aftale, der gælder frem til 2024. 
 
- Vi har været partner i AGF gennem efterhånden mange år, og efter vi flyttede vores aktiviteter til Aarhus for et par år siden, har det givet os endnu flere fordele - både i forhold til vores medarbejder og vores kunder.

- Men vores partnerskab handler også om, at vi ønsker at bakke op omkring Aarhus som by og AGF som byens hold. For det er utroligt vigtigt, at vi holder sammen i Aarhus og bakker op omkring byens hold - og det’ uanset hvordan det går på fodboldbanen.

- Med den forlængede aftale understreger vi nu, at JENSENplus vil Aarhus og AGF, og vi har egentlig heller aldrig været i tvivl om, at vi gerne vil fortsætte. Derfor er vi glade for, at vi nu kan se frem til flere år sammen med AGF, siger Jens E. Nielsen, som er en af ejerne af JENSENplus. 

JENSENplus leverer special inventar, arbejdspladser og møbler til indretninger og projekter i både Danmark og udlandet. JENSENplus laver både små og store projekter, men prioriterer opgaver, hvor kunderne ikke kun tænker møbler som værende blot møbler, men som en strategisk brik i virksomheden.

- Det kan for eksempel være i forhold til at fastholde medarbejder, en branding-indsats eller fremstå professionel og hvor virksomhedernes DNA skinner igennem og kan ses via indretningen, fortæller Jens E. Nielsen.

- Det er en stor fornøjelse, når vi oplever, at vores samarbejdspartnere vokser med os. JENSENplus har været med os i mange år og er en god samarbejdspartner, hvis spændende udvikling indenfor møbel- og designmarkedet, vi har fulgt med stor interesse. Så at de fortsat kan se sig selv i et langvarigt samarbejde med AGF, er naturligvis noget vi er stolte over og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger salgschef i AGF, Torben Nygaard.

Se mere til JENSENplus her >>>