FOKUS PÅ SØNDAG: ET ROBUST AGF-HOLD TAGER TIL PARKEN

30.09.2022 05:49

Søndag venter en spændende kamp i Parken, hvor vi igen skal se om vi kan hente noget med hjem fra København.

Søndag aften kl. 18 gælder det 3F Superligaens runde 11, når vi møder FC København i Parken. Det er første møde med hovedstadsklubben i denne sæson.

Seneste kamp ligger næsten et år tilbage, da vi den 21. november 2021 sidste år spillede 1-1, hvor Patrick Mortensen udlignede på et straffespark til sidst i kampen. I øvrigt et omvendt scenarie fra en tidligere kamp i Parken, hvor værterne fik et straffespark i overtiden og udlignede til 3-3.

Og i det hele taget har der været et par uafgjorte resultater på udebane mod FC København i de senere år, hvor vi kun har tabt en ud af de seneste fire udekampe i Parken.

Ellers er det københavnerne som set hen over de seneste ti kampe har overhånden, da de har vundet seks, to er endt lige og to sejre er gået til os. I alt har vi mødt FC København 82 gange i 3F Superligaens historie, hvor kampene i øvrigt er blevet set af over en million fans hen over de sidste 30 år. Og på søndag kommer der også mange i Parken. Køb din billet til det udvidet udebaneafsnit lige her >>>

Vi kommer ind til kampen oven på en sejr før landsholdspausen over AaB, mens FC København tabte deres seneste kamp i FC Midtjylland. Og i det hele taget bøvler FCK lidt med det i den her sæson, hvor de er nummer ni i 3F Superligaen med 12 point, mens vi er nummer fem med 16 point.

- Efter en god periode under landsholdspausen forventer jeg, at vi kan tage til Parken og være konkurrencedygtige og robuste. 3F Superligaen er en virkelig stærk liga - alle kampe er 50/50, og når vi tager til Parken, er det efter min mening også 50/50.

- Men vi er klar og vi glæder os over, at det endnu en gang ser ud til at gutterne får en flot opbakning fra udebaneafsnittet, sagde cheftræner Uwe Rösler tidligere på ugen om søndagens udfordring.

Hen over landsholdspausen har søndagens værter skiftet træner, så det nu er Jacob Neestrup, der står i spidsen for holdet. Han får på bænken selskab af et for AGF’ere velkendt navn i skikkelse af Hjalte Bo Nørregaard, der jo er tidligere spillere i AGF og nu er nyudnævnt assistenttræner for 3F Superliga-truppen i FC København.

Dommer i Parken bliver Jakob Sundberg, der fløjter kampen i gang søndag kl. 18.

Udebaneafsnittet er udvidet til kampen og vi forventer mange AGF’ere på plads bag målet. Man kan købe sin AGF-billet her >>>

Og her er nyttig information, hvis man planlægger en tur til Parken.

Her kan du dykke ned i mere statistik fra kampen og se højdepunkter fra de ti seneste kampe.