BEGEJSTRING OVER NY UDEBANETRØJE

07.09.2022 16:27

Det er den rigtige farve, der er på den nye udebanetrøje, der blev lanceret forleden. I hvert fald, hvis man spørger de kunder, vi mødte i AGF Fanshoppen.

Til mandagens kamp mod Nordsjælland blev vores nye udebanetrøje lanceret som en overraskelse for de fleste, der efter kampen kunne tage den i personligt øjesyn i AGF Fanshoppen.

Den nye trøje er blå. En farve som de fleste fans er glade for nu er tilbage på udebanedragten. Det fandt AGF.dk ud af, da vi besøgte AGF Fanshoppen et par dage efter lanceringen.

- Det er fedt, at vi er tilbage i blå. Jeg forbinder mere AGF med hvid og blå som klubbens farver end den røde farve, og det får mig til at tænke tilbage på nogle af de gamle trøjer fra starten af 10’erne - specielt logoet er fedt sammen med de røde streger ved kraven og ærmerne, fortalte Jonas, der var glad for lanceringen af trøjen som blev offentliggjort i pausen af mandagens hjemmekamp.

- Jeg kunne godt lide, at det kom som en overraskelse midt i kampen i mandags, og den ikke blev offentliggjort på den traditionelle måde. Jeg synes også, at måden at fremvise trøjerne på, hvor både mændene og kvinderne er med, giver et indtryk af, at det er en samlet klub, lød det fra den tilfredse fan. 

Også den unge fan Mads havde fundet vej til Fanshoppen for at købe endnu en trøje til samlingen. 

- Jeg har ventet længe på, at den skulle komme i blå - den rigtige blå farve - og derfor skulle jeg have den med det samme. På min hjemmebanetrøje har jeg Haugen, min yndlingsspiller, så jeg ville gerne skifte lidt, lød det fra Mads, der fik trykt nr. 4 med Bisseck på ryggen. 

Den nye trøje er også faldt i god jord hos nogen nye fans som den udvekslingsstuderende, Rafael, der var taget afsted for at købe trøjen. 

- Jeg ville gerne have en trøje fra AGF lige meget hvad - for at blive en del af fællesskabet i Aarhus. Og til lanceringen i mandags tænkte jeg, at den var virkelig fed i farven. Den spiller bare, og jeg kan specielt godt lide logoet, fortæller Rafael, der har planer om at bruge trøjen til sport, hyggestunder med vennerne og selvfølgelig, når han er med til holdets kampe.

Den nye trøje får debut på herrerne på søndag i Silkeborg, mens kvinderne spiller i den første gang i weekenden efter i en udekamp mod Sundby. 

Skal du også have fingrene i den nye trøje inden søndagens kamp har Fanshoppen åbent alle hverdage fra 13-17 og på lørdag fra 10-14.

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller trøjen online, skal du gøre det senest på torsdag for at få den med til Silkeborg.  

Køb trøjen online her >>>>