AGF OG NO ZEBRA SKRUER OP FOR SAMARBEJDET

29.09.2022 08:37

Digitalt konsulenthus har øget sit engagement i AGF.

De har været en del af AGF’s partnernetværk gennem længere tid. Nu udvider No Zebra og AGF samarbejdet efter No Zebra har opgraderet sit partnerskab til nu at blive bronzepartner i AGF. 

No Zebra er et digitalt performance-bureau og konsulenthus, der skaber vækst hos sine kunder gennem online commerce-løsninger. Fra kontorer i Aarhus og i København arbejder den nye bronzepartner med alle typer af forretninger, hvor der foregår en transaktion mellem en køber og sælger.

Blandt No Zebras kunder finder man virksomheder inden for bolig, detailhandel, oplevelser og industri, hvor No Zebra gennem næsten tyve år har gjort en forskel med digital strategi, forretningskritiske e-handelsløsninger og data-drevet digital markedsføring.

- Vi er vokset ud af Aarhus og selv om vi for længst er blevet en national virksomhed, der også arbejder over landegrænserne, har vi en stor veneration for Aarhus og for byens liv. Her spiller AGF en stor rolle som byens hold og som en samlende kraft. Det ønsker vi nu at støtte i endnu højere grad og fortsætte vores gode samarbejde med AGF på et nyt niveau, siger CEO i No Zebra, Jesper Holm Joensen, der har haft stor glæde af samarbejdet med AGF indtil nu. 

- Netværket omkring AGF er meget stærkt og professionelt, og som virksomhed har vi haft stor gavn af det. Som vi tager et skridt op, ser vi frem til at fortsætte med at være en del af partnerkredsen omkring AGF. Nu bygger vi lidt på med en øget synlighed, som forhåbentlig kan komme os til gavn rent forretningsmæssigt, tilføjer Jesper Holm Joensen. 

Se mere om No Zebra her >>>