VÆRD AT VIDE INDEN DAGENS STORKAMP

23.10.2022 06:48

Vi bliver mange til dagens storkamp - så kom gerne i god tid.

I dag venter en ny stor kamp i Ceres Park, når vi møder Brøndby IF i 3F Superligaen i et klassisk opgør.

Vi kunne forleden fortælle, at der er stor interesse for dagens kamp og det ser ud til at holde stik med over 15.000 billetter ude her til morgen og en fortsat stigende interesse for kampen.

Det betyder, at vi måske senere i dag kan melde udsolgt. Så mangler man stadig en billet, er det med at få fat i en nu. De kan købes her.

Med så mange på besøg i Ceres Park i dag, er det vigtigt at orientere sig inden kampen og notere sig nogen vigtige informationer.

  • Først og fremmest opfordrer vi til at man kommer i god tid til kampen. Der bliver tryk på indgangene til Ceres Park, så kom i rigtig god tid.

    Vi åbner portene senest kl. 16.45 og allerede kl. 16 åbner vi AL Bank Fanzonen, som inviterer til at fejre Halloween i vores store telt, hvor børn og barnlige sjæle kan hygge sig med forskellige Halloween aktiviteter. Så kom og nyd den sidste dag i efterårsferien i AL Bank Fanzonen fra kl. 16. Kampen starter kl. 18.

  • Kommer man i bil, er det endnu vigtigere at komme i god tid. Husk at man kan parkere på Jydsk Væddeløbsbane og gå direkte ned til Ceres Tribunen. Det koster kun 30 kr. og vi anbefaler at man køber sin P-billet på forhånd, så man kommer hurtigere ind på pladsen. Se hvordan her.
  • Vejret tegner fint til fodbold med tørvejr og 13-14 grader, når kampen starter. Endnu en grund til at komme i god tid, så man kan nyde AL Bank Fanzonen og Halloween i det skønne efterårsvejr.
  • Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Og altså det vigtigste råd i dag; Kom i god tid. Det ville være en stor hjælp. Søg mod indgangene tidligt og hjælp os til at minimere køerne og skabe en god oplevelse for alle.

Rigtig god kamp!