UDSOLGT FOR TREDJE GANG I TRÆK?

22.10.2022 07:35

En stor interesse for søndagens kamp mod Brøndby IF øger forventningerne til endnu en udsolgt kamp i Ceres Park.

Aldrig nogensinde har der været så mange tilskuere til AGF’s hjemmekampe i 3F Superligaen som i de her tider. Ved seneste hjemmekamp i Ceres Park kunne AGF få timer før kampstart melde udsolgt. Og tilskuertallet til kampen mod FC Midtjylland endte på 18.356.

Det var anden udsolgte kamp i træk i Ceres Park og nu satser vi på tre udsolgte hjemmekampe på stribe, når Brøndby IF kommer til Aarhus den sidste dag i efterårsferien på søndag den 23. oktober.

- Traditionelt er kampene mod Brøndby altid velbesøgte og det forventer vi også den på søndag bliver. Vi kan allerede nu her fire dage før kampen se, at interessen for billetter til kampen er usædvanlig høj for det her tidspunkt før en kamp. Så vi går igen efter en udsolgt kamp - eller i hvert fald meget tæt på udsolgt, siger Asger Munkholm, der er marketingdirektør i AGF.

Forventningerne om udsolgt kommer på trods af, at søndagens gæster fra Brøndby IF ikke kan medbringe fans på udebaneafsnittet. I den forbindelse har Østjyllands Politi nedsat kampen fra en såkaldt høj risiko kamp til en almindelig kamp, og AGF og Brøndby IF sørger i fællesskab for, at der ikke kommer udebanefans ind på Ceres Park.

- De store kampe, som den på søndag, er altid en stor fodboldoplevelse. Og vi forventer da også, at mange familier vil bruge den sidste dag i efterårsferien med os i Ceres Park, hvor vi åbner AL Bank Fanzonen med flere hyggelige børne- og familie aktiviteter. Så mangler man en sidste oplevelse inden hverdagen kalder igen, kan vi kun opfordre til, at man får sikret sig en billet i god tid, siger Asger Munkholm.

Med de to seneste udsolgte kampe kan AGF her i efteråret notere sig det højeste tilskuergennemsnit nogensinde, mens der er blevet spillet 3F Superligaen på Ceres Park. I gennemsnit har 13.349 indtil nu været til kampene på Ceres Park - det tal kan altså blive endnu større efter søndagens kamp.