MORTENSEN INDEN SØNDAG: - VI GLÆDER OS TIL EN STOR KAMP

21.10.2022 09:22

Patrick Mortensen og Co. ser frem til søndagens klassiker i Ceres Park.

På søndag møder vi Brøndby IF i det 90'ende møde i 3F Superligaen de to klubber i mellem i en kamp, som fans fra begge lejre har set frem til. For det er et historisk opgør, der venter os på Ceres Park. Se mere om historikken de to klubber i mellem her >>>

Spillerne glæder sig også til kampen oven på to udekampe på Sjælland, der resulterede i et avancement i pokalen og et point i Farum. Nu gælder det en ny hjemmekamp søndag kl. 18.

- Der er noget specielt ved de store kampe og vi ved, at tilhængerne ser frem til de her kampe mod Brøndby. Så det bliver en stor dag på søndag og vi glæder os til det.

- Pånær os i seneste sæson, så har begge hold præsteret godt i ligaen i de senere år og det giver noget nerve i kampene og jeg synes kampene klæder 3F Superligaen, siger Patrick Mortensen, der forudser et tæt opgør efter vi tabte sæsonens første møde med Brøndby på deres bane med et enkelt mål.

- Vi har revanche til gode og har spillet nogen tætte kampe på det seneste, hvor det så er Brøndby, der er rendt med sejren. Men generelt synes jeg, at vi de senere år haft et godt tag på dem - især i Aarhus. Jeg ser gode muligheder og synes, at vi har leveret godt på hjemmebanen i år. Ikke mindst på grund af den opbakning, der er - det giver os noget ekstra energi på banen.

- Og der kommer også mange på søndag. Det er helt fantastisk med den opbakning, vi har fået i Aarhus. Vi har ikke hver gang leveret de tre point, men alligevel har der været udsolgt de to seneste kampe. Det sætter vi virkelig pris på og det giver os meget på banen, siger Mortensen. 

Kom ud og støt gutterne til endnu en stor fodboldaften i Aarhus på den sidste dag i efterårsferien. Find billet herunder.