INDEN LYNGBY: TILBAGE I DEN GODE STIME

28.10.2022 12:04

Efter han måtte sidde ude i seneste kamp, ser Nicolai Poulsen frem til søndagens dyst i Lyngby.

Søndag venter Lyngby Boldklub på udebane i en kamp, hvor vi skal forsøge at veksle de to seneste point, vi har fået i de to seneste kampe til tre af slagsen.

Efter han måtte sidde ude i seneste kamp, ser vores midtbanespiller Nicolai Poulsen frem til søndagens dyst på Lyngby Stadion, der starter kl. 14.

- Vi var skuffet over ikke at få alle tre point i søndags, så vi ser nu frem til en ny mulighed og til en svær udekamp. De kampe jeg har set, har Lyngby spillet til mere end de har fået og de spiller faktisk en god gang fodbold. Så vi skal gå ydmyg ind til opgaven og vide, at det kan blive en lang og svær kamp, men forhåbentlig kan vi til sidst stå med tre point, siger Nicolai Poulsen.

Inden kampen ligger vi på syvendepladsen i 3F Superligaen - et point fra top seks, mens Lyngby - efter et svært efterår - er på sidstepladsen i en meget tæt 3F Superliga.

- Det er en tæt liga i år. Kan du sætte nogen sejre sammen, så er du med i den sjove ende - og omvendt - taber du et par kampe, kan du hurtige glide ned i tabellen. Så for os handler det nu om igen at komme ind i en god stime i de sidste kampe, hvor vi skal vinde mere end vi har gjort i de seneste kampe. Der har været gode præstationer og det tager vi med til Lyngby, og så skal vi ha’ nogen sejre på kontoen, så vi kan få sat et godt aftryk inden pausen, siger Nicolai Poulsen.

Der er kampstart i Lyngby søndag den 30.10 kl. 14. Før kampen inviterer Lyngby på en fanzone for udebanetilhængerne. Så kom til stadion i god tid. Se mere om det praktiske om kampen her og køb din billet via linket herunder.