ET FYLDT CERES PARK KALDER PÅ EFTERÅRSFERIENS SIDSTE DAG

21.10.2022 18:25

Vi nærmer os søndagens klassiker, som kommer til at finde sted i et velbesøgt Ceres Park.

Hvis man stadig mangler billet til søndagens storkamp mod Brøndby IF, så er det med at få sikret sig en. Det kan man gøre lige her >>>

Vi kunne forleden fortælle om en stor interesse for kampen og nu nærmer nogen af afsnittene sig udsolgt. Så vil man sidde et bestemt sted, så anbefaler vi, at man anskaffer sig adgang nu.

Kampen er en klassiker og en vigtig en af slagsen, hvor begge hold vil gå benhårdt efter sejren i den mangeårige rivalisering mellem AGF og Brøndby IF, som man kan læse mere om her. Så der er garanti for underholdning på banen.

Det er der også udenfor banen, hvor vi inviterer til halloween-fest i AL Bank Fanzonens store telt. Her uddeler vi udklædning til de mindste og vi finder også den bedste udklædning. Se mere om underholdningen i AL Bank Fanzonen her.

Vi kan se frem til rigtig fint efterårsvejr med flotte temperaturer og måske endda lidt sol, fortæller DMI. Så kom i Ceres Park i god tid. AL Bank Fanzonen åbner for løjerne allerede kl. 16.

Og i det hele tage opfordrer vi til at man kommer i rigtig god tid. Også i god tid ind på Ceres Park, der åbner 16.45. Med de mange mennesker, vi forventer kommer på søndag, er det vigtigt, at man kommer i god tid, så vi kan sikre en god oplevelse for alle.

Bemærk vores tilbud om parkering. Vi har nemlig igen allieret os med Jydsk Væddeløbsbane, hvor man kan parkere på hele travbanen inden kampen.

Det betyder for eksempel, at hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil, kan man med fordel parkere på Væddeløbsbanen. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til C tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen koster 30 kr. og man kan købe billet her. Man kan også købe med mobile pay på stedet. 

På gensyn til en ny stor fodbolddag i skoven på søndag på efterårsferiens sidste dag.