DYNAMICWEB NY PARTNER I AGF

24.10.2022 13:01

Velkommen til DynamicWeb, der er ny bronzepartner i AGF.

Siden 1999 har den aarhusbaseret softwarevirksomhed, DynamicWeb været nogen af de bedste i landet til e-handel. Eller eCommerce som det hedder i den verden. 

DynamicWeb udvikler og markedsfører en såkaldt: ”Composable Commerce Suite, som kombinerer Content Management, eCommerce, Product Information Management (PIM) og Marketing værktøjer i én løsning”.

Formålet er at skabe en effektiv kundeoplevelse. Og det gør DynamicWeb så godt, at tusindvis af virksomheder over hele verden anvender DynamicWeb til at drive mere end 12.000 websites tilsammen. 

Nu bliver DynamicWeb også en del af AGF, når virksomheden - som i Aarhus holder til i Viby - træder ind som ny bronzepartner og dermed bliver en del af en voksende partnerkreds i AGF.

- Vi har kunder og interesser over hele kloden, men vi er vokset ud af Aarhus og det er herfra vores verden går. Så vi vil gerne bidrage til byens udvikling og der i ligger også en støtte til Byens Hold som vi er mange i virksomheden, der følger tæt. Nu kommer vi endnu tættere på AGF og får samtidig muligheden for at trække på nogen af de mange spændende muligheder, som AGF tilbyder deres partnere. 

- For eksempel er netværket omkring AGF stærkt og veldrevet - det ser vi frem til at blive en del af. Og så ser vi bare frem til forhåbentlig mange gode oplevelser på Ceres Park, siger Jacob Johnsen, der er partner account manager i DynamicWeb. 

Udover hovedkontoret i Viby har DynamicWeb også kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Los Angeles og Singapore. Virksomheden arbejder sammen med et stort internationalt netværk bestående af mere end 300 certificerede DynamicWeb partnere.

Se mere om DynamicWeb her