AGF KVINDEFODBOLD: - VI BLIVER IKKE FARLIGE NOK

17.10.2022 10:24

Der skal arbejdes med den offensive del af spillet hos AGF Kvindefodbold efter søndagens nederlag til Fortuna Hjørring.

Søndag tabte AGF's kvinde snævert med 0-1 hjemme til Fortuna Hjørring i kamp, hvor vi bøvlede med offensiven. Og det ærgrede cheftræner Katrine S. Pedersen, at en ellers solid defensiv ikke blev suppleret med nok chancer til en sejr.

- Vi har sådan set aftalerne på plads og får presset dem, men det som kendetegnede kampen er, at vi ikke på noget tidspunkt får sat tingene sammen på en måde, så vi bliver farlige.

- Vi får ikke erobret på farlige nok steder, og når vi så erobrer på farlige steder, så får vi ikke sat noget sammen offensivt, og det ærgrer mig meget, fordi vi jo sådan set holder Fortuna fra store chancer. De har en del spil, og de kommer over kanterne, men de bliver heller ikke rigtig farlige, sagde cheftræneren efter kampen, hvor point havde været guld værd i forhold til bestræbelserne på en top seks placering i denne sæson.

Men arbejdshandskerne må på igen frem mod næste kamp, der er en vigtig udekamp mod Kolding IF på lørdag.

- Vi skal arbejde på at være mere aggressive og sulten efter at vinde bolden, og når vi så vinder boldene, skal vi få sat pasningerne sammen - både i omstillinger og i etableret spil. Vi skal arbejde på at bygge spillet op, sådan at vi får bedre situationer og mere sikre gennembrud, lød det fra Katrine S. Pedersen.