AGF KVINDEFODBOLD JAGTER REVANCHE PÅ SØNDAG

13.10.2022 06:40

Søndag inviterer AGF Kvindefodbold til Børnenes Dag, når vi møder Fortuna Hjørring på Vejlby Stadion.

Landsholdspausen er ved at være slut for AGF’s kvinder, der søndag skal i kamp igen i Gjensidige Kvindeligaen mod Fortuna Hjørring, som kommer på besøg i Aarhus. Det gør de til en kamp, der spilles på Vejlby Stadion og som starter søndag den 16. oktober kl. 12.45.

Kampen kommer efter en god og travl landsholdspause, som cheftræner Katrine S. Pedersen har fortalt mere om her.

Vi skal forsøge at følge op på et par gode kampe inden pausen ramte - senest med en sejr på udebane mod FC Nordsjælland. Og selvtilliden skal gerne bruges til at få en revanche mod Fortuna, hvor vi tabte i det modsatte opgør tidligere på sæsonen i Hjørring.

Men siden har vendelboernes formkurve været for nedadgående, mens vores har peget op. Så der er god optimisme i truppen inden kampen.

- Vi glæder os til at spille mod Fortuna igen og få slettet den seneste oplevelse mod dem. Vi vil vise, at vi har rykket os som hold - både defensivt og offensivt og spille med troen på, at vi kan gøre en forskel i kampen. Det bliver en svær kamp, men vi forbereder os på, hvordan vi kan lukke dem ned, og hvordan vi kan skabe chancer for os selv, siger Mathilde Kruse, som kom på tavlen hele to gange i seneste kamp.

Der er kampstart søndag kl. 12.45, hvor vi inden inviterer til Børnenes Dag med gratis chips til de første 100 børn. Der bliver også hoppeborge og sjove fodboldaktiviteter og så kigger Aros naturligvis forbi Vejlby Stadion også, hvor man kan møde spillerne efter kampen til autografer og selfies.

Så hank op i ungerne og kom til fodbold i Aarhus søndag. Billetterne findes via linket herunder.