125 ÅR I AARHUS: STARK NY PARTNER I AGF

17.10.2022 09:49

Velkommen til STARK som ny bronzepartner i AGF.

Med adskillige byggemarkeder i Aarhus og Østjylland er byggemarkedskæden STARK allerede kendt af mange østjyder. Nu bliver STARK - der er Danmarks største leverandør af byggematerialer - endnu mere kendt i Aarhus og omegn som ny bronzepartner i AGF.

- Selv om vi indgår i STARK Group med flere end 400 byggemarkeder i Danmark og Nordeuropa, er vi tæt knyttet til Aarhus. Det var her, det hele begyndte for mere end 125 år siden, og det er her vores danske hovedsæde ligger.

- Vi har også rigtigt mange gode kunder i Aarhus og omegn. Både blandt private og især de professionelle håndværkere og byggefirmaer, hvor vi står særligt stærkt efter mange års satsning på service og rådgivning til de små- og mellemstore håndværkervirksomheder.

- Derfor er et partnerskab med AGF et naturligt skridt for os. Det giver os adgang til en spændende platform, der øger kendskabet til STARK og det giver os mulighed for at invitere kunder og medarbejdere til gode oplevelser på Ceres Park. Og vi ser det som et oplagt partnerskab og glæder os til det kommende samarbejde med AGF, siger Kim Bomholt, der er regionsdirektør i STARK, som har seks forretninger i Aarhus og lige så mange i det øvrige Østjylland. 

Se mere på STARK.dk