TESTKAMP MOD SVENSK MESTERHOLD

17.11.2022 08:52

Tirsdag den 22. november der fodbolddag i Ceres Park & Arena. 3F Superligaen spiller træningskamp mod BK Häcken og om eftermiddagen er der landsholdsfodbold på storskærm.

3F Superliga er gået på vinterhi og i mens har truppen lagt sig et spændende program frem mod juleferien. Se mere om det her >>>

Det indeholder blandt andet tre træningskampe, hvor den første spilles på tirsdag den 22. november kl. 11.30. Her tager vi mod BK Häcken fra Sverige på Ceres Park.

BK Häcken er netop blevet svensk mester efter en flot sæson for Gøteborg-klubben, der sikrede sig klubbens første mesterskab nogensinde. Det gjorde de blandt andre med den tidligere AGF'er Tobias Sana på holdet, hvor man også finde danske Mikkel Rygaard.

Kampen spilles på Ceres Park på tirsdag. Der er fri entré og vi åbner indgangen A5-A8, hvor til der er adgang til Hørkram Tribunen (A).

Efter kampen kan man så gå en tur indendørs i Ceres Arena og se det danske landshold i deres VM åbningskamp, hvor de møder Tunesien kl. 14. Her er DR vært for et storskærmsarrangement, hvor der er gratis adgang. Men billetter skal dog hentes her.

Så man kan med fordel planlægge en hel fodbolddag i Ceres Park & Arena på tirsdag.

Det er i øvrigt ikke første gang vi møder BK Häcken i en testkamp. Det gjorde vi også i sommeren 2016, hvor vi spillede 1-1 i en kamp, der den gang foregik i Aalborg.

Den her gang er det altså i november og på hjemmebanen i Kongelunden.

Udover BK Häcken møder vi også AC Horsens og FC Fredericia i to testkampe denne julepause.

Testkampen mod BK Häcken livestreames i samarbejde med Arbejdernes Landsbank på AGF TV.