3F SUPERLIGAEN PÅ PAUSE: DET GØR TRUPPEN NU

17.11.2022 08:38

Selv om der nu er turneringsfri for 3F Superliga-truppen, så holder spillerne ikke fri, når der er lagt et program for de kommende tre uger.

Med et VM om vinteren er turneringen nu sat på pause til den 17. februar næste år. Der venter derfor 3F Superligaen en usædvanlig lang turneringspause.

Der er derfor sat et lidt anderledes program sammen frem til juleferien, hvorefter vi så starter igen i det nye år som vi kender det fra andre vinterpauser.

I øjeblikket træner spillerne videre som normalt frem til den 7. december, hvorefter der afholdes nogen sociale arrangementer inden julefreden sænker sig over Fredensvang.

Den kommende tid bruges også på besøg i vores samarbejdsklubber og forskellige andre aktiviteter.

Svenske mesterhold på besøg
Der er også lagt tre træningskampe ind i programmet. Her møder vi blandt andre det nyslået svenske mesterhold BK Häcken som forleden sikrede sig sit første mesterskab i klubbens historie.

Vi møder BK Häcken på Ceres Park tirsdag den 22.11 kl. 11.30. Der er gratis entré til kampen på en dag, der kan kombineres med VM fodbold på storskærm i Ceres Arena umiddelbart efter træningskampen. Her viser DR Danmarks kamp mod Tunesien kl. 14.

Lørdag den 26.11 spiller vi så træningskamp mod AC Horsens kl. 12 inden vi den 1.12 kl. 13 har en sidste testkamp mod FC Fredericia på Fredensvang.

Kort efter den sidste træningskamp er der så juleferie inden truppen starter op igen den 6. januar. Første testkamp i det nye år bliver mod Sønderjyske den 14. januar inden truppen kort efter drager på opstartens første træningslejr.