SIDSTE NYT INDEN POKALKAMP

10.11.2022 09:41

Torsdag byder på pokalfodbold i Ceres Park.

Torsdagen er landet og vi kan i aften se frem til fjerde runde i pokalen hjemme i Ceres Park, hvor FC Nordsjælland kommer til Aarhus. Kampen starter kl. 19.30 og man kan købe billetter lige her.

Det gælder en plads i forårets kvartfinaler i pokalturneringen, så der er al mulig grund til at tage en tur i skoven for at støtte gutterne frem mod en sejr.

Vejret er også med os og vi kan se frem til en lun aften for årstiden med 13 grader og tørvejr.

Dagens kamptrup ser således ud:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Thomas 'TK' Kristensen, Yann Bisseck, Oliver Lund, Frederik Tingager, Eric Kahl, Tobias Mølgaard, Anthony D'Alberto, Gift Links, Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Frederik Brandhof, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Jelle Duin, Sebastian Grønning og Sigurd Haugen.

Vi åbner AL Bank Fanzonen i aften kl. 17.30, hvor man kan sikre sig aftensmaden inden Ceres Park åbner kl. 18.15 før der altså er kampstart kl. 19.30.

Husk også, at AGF Fanclub Aarhus fejrer sin 30 års fødselsdag med en reception i fan pavillonen bag Ceres Tribunen. Den varer fra kl. 16.30 til 17.30.

Her er der blandt andet kage fra dagens kampsponsor; Arbejdernes Landsbank til de første 150 gæster og 16.45 kigger direktør Jacob Nielsen forbi med AGF-legender for at lykønske med de 30 år og ikke mindst takke for opbakningen.

Kommer man ikke i Ceres Park i aften, kan kampen følges på TV3 Sport eller i radioen på P4, ligesom man som vanligt kan følge med på AGF’s live-twitter. Der er kampstart 19.30.

God kamp til alle!