AGF FANCLUB AARHUS RUNDER 30 FLOTTE ÅR

Foto: Ole Nielsen — 09.11.2022 14:59

Stort tillykke med fødselsdagen til AGF Fanclub Aarhus, der runder 30 år i dag og markerer det i morgen.

I dag - den 9. november i 1992 - blev AGF’s officielle fanklub stiftet og fik navnet; AGF Fanclub Aarhus. Siden har fanklubben og dens medlemmer været gennem mangt og meget, men har holdt ved i tykt og til tider også tyndt. Det er alle i og omkring AGF meget taknemmelige for, og fra alle i klubben skal der lyde et stort tillykke med jubilæet.

AGF Fanclub Aarhus markerer sin runde dag i morgen - torsdag den 10. november i forbindelse med pokalkampen mod FC Nordsjælland. Det sker ved en reception i fan pavillonen bag Ceres Tribunen. Reception starter kl. 16.30 og varer indtil 17.30, hvor opvarmningen til kampen tager over. Ved receptionen vil fanklubber værter for øl og sodavand.

Arbejdernes Landsbank bakker op
AGF’s koncernpartner Arbejdernes Landsbank bakker altid op om AGF’s fans. Således også ved fanklubbens jubilæum i morgen, hvor Arbejdernes Landsbank har sørget for gratis kaffe og kage til de første 150 fremmødte ved receptionen.

Og oven i købet giver Arbejdernes Landsbank en gave på 5.000 kr. til tifo-kassen i forbindelse med jubilæet - i øvrigt helt i tråd med AGF Fanclubs egne ønsker. For som de selv siger, så har de efterhånden nået en alder, hvor de ikke ønsker sig det store. Men et bidrag på eksempelvis 30 kr. til tifo-arbejdet vil de bestemt ikke være kede af. Det kan sendes på nummer 33392.

Gave fra AGF
Og netop i den ånd består gaven fra AGF af 15.000 kr. til tifo-arbejdet. De overrækkes ved receptionen i morgen, hvor adm. direktør Jacob Nielsen og marketingdirektør Asger Munkholm kigger forbi, ligesom der også dukker et par AGF-legender op for at lykønske med de 30 år.

Så kig forbi fra i morgen kl. 16.30 og ønsk vores fantastiske fanklub tillykke med den runde dag.

Endnu en gang tillykke med de 30 år til AGF Fanclub Aarhus.