OVERBLIK: AGF'ERE I LANDSHOLDSAKTION

14.11.2022 20:08

AGF'ere skal ud og kæmpe for deres land i den kommende tid.

Selv om 3F Superligaen nu er gået på pause, så er der stadig kampe forude for nogle af spillerne.

Således af Mikael Anderson blevet udtaget til det islandske landshold, der skal spille Baltic Cup mod Litauen. Baltic Cup er en turnering mellem de baltiske lande, der spilles hvert andet år og hvor der inviteres en modstander udefra - og i år er det altså Andersons Island.

Island spiller mod Litauen den 16. november.

Også TK og Yann Bisseck skal med landshold i den kommende tid. TK med det danske U20-landshold, som består af de årgange, der kommer til at være en del af det kommende U21-landshold. TK rejste med truppen til Tyrkiet mandag og her venter der to venskabskampe mod Sverige og Ungarn
 
Yann Bisseck trækker også i den tyske landsholdstrøje efter et flot efterår for forsvarsspilleren, som i det her dage kan se sig selv på det ene Efterårets Hold efter det andet. Bisseck er udtaget til det tyske U21 landshold, som den 19. november møder Italien. 

Hos AGF Kvindefodbold er der også rig repræsentation på det danske U landsholdshold. Se mere om det her >>>

Hele syv ungdomsspillere skal med landsholdet i november. U17-Landsholdet drager til Italien for at spille venskabskampe og her skal Mie Lerche, Johanne Krøger og Clara Littrup deltage som AGF-repræsentanter.

På U19-landsholdet er Laura Kjærsgaard, Julie Poulsen, Mariann Høgh Nielsen og Julie Mathiasen udtaget.

Endelig er Matilda McNamara er udtaget til det australske A-landshold.