AGF KVINDEFODBOLD: LANDSHOLDET KALDER PÅ UNGE AGF'ERE

28.10.2022 07:55

Syv ungdomsspillere skal med landsholdet i næste måneden, hvor også Matilda McNamara er udtaget til det australske landshold.

Midt i november venter en landsholdspause i Gjensidige Kvindeligaen og i de bedste danske ungdomsrækker for pigerne. Og i den periode er AGF Kvindefodbold flot repræsenteret.

Hele syv spillere skal i aktion for DBU’s ungdomslandshold. U17-Landsholdet drager til Italien for at spille venskabskampe og her skal Mie Lerche, Johanne Krøger og Clara Littrup deltage som AGF-repræsentanter. Sidstnævnte får dermed mulighed for debut på U17-landsholdet efter hårdt og dedikeret arbejde.

U19-landsholdet drager lidt længere sydpå til Spanien, hvor to kampe mod Schweiz venter. Her tager fire AGF’ere afsted idet både Laura Kjærsgaard, Julie Poulsen, Mariann Høgh Nielsen og Julie Mathiasen.

Julie Mathiasen vil dermed være med for første gang på U19-landsholdet og vores rolige midterforsvar har også haft en rigtig god periode, som førsteårs senior, hvor hun har vist sig flot frem med gode præstationer på Kvindeligaen.

- Vi er stolte og glade på vores spillers vegne over at de får muligheden for at spille under de rød-hvide faner. Det kontinuerlige flow af spillere til landsholdet viser, at vi har et stærkt udviklingsmiljø. Fra min stol, skal der lyde en kæmpe stor ros til trænere og medspillere. Udover den enkelte spiller er det summen af alle i vores setup, som er med til at skabe det stærke miljø, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

På seniorsiden er Matilda McNamara udtaget endnu en gang til det australske landshold til træningskampe mod Sverige og Thailand i perioden den 6. november til 14. november. Hun rejser derfor hjem til Australien for at være med i forberedelserne til VM på hjemmebane i Australien/New Zealand i sommeren 2023. 

I morgen - lørdag spiller kvinderne hjemme i Ceres Park. Køb billet herunder.