HISTORISK: ALDRIG HAR SÅ MANGE SET OS I 3F SUPERLIGAEN

15.11.2022 10:46

Rekordhøjt tilskuersnit i Ceres Park i efteråret.

Efterårssæsonen er slut og 3F Superligaen er nu gået på tidlig julepause på grund af det snarlige VM. Og i Ceres Park har det tilskuermæssigt været et historisk efterår med et rekordhøj tilskuergennemsnit og flere udsolgte kampe.

Således har opbakningen på Ceres Park til 3F Superligaen været helt forrygende. Inden efterårets fire sidste hjemmekampe satte vi os som mål, at de samlet skulle ses af 60.000. Det nåede vi søndag mod FC København og mere til, da kampen var udsolgt og blev overværet af 18.126 tilskuere. Dermed var der udsolgt til tre af de sidste fire hjemmekampe.

Tilskuertallene betyder, at vi har et tilskuergennemsnit i efteråret på 14.180. Det er 43 % flere end i sidste sæson og den højeste stigning i hele 3F Superligaen. Og det er det højeste tilskuersnit for AGF nogensinde i de 30 år vi har spillet 3F Superligaen på Ceres Park.

I alt har mere end 200.000 tilskuere nu set os ude og hjemme på de danske fodboldstadions i 3F Superligaen dette efterår. Det er en stigning på 31 % i forhold til samme periode sidste år.

Alle i og omkring AGF og førsteholdet er meget taknemmelig for den store opbakning, der kommer efter vi i længere tid har haft stor fokus på oplevelsen i Ceres Park.

- Vi har gjort en del forskellige tiltag og investeret ret meget i den oplevelse, vi tilbyder til vores gæster. Vores strategi har været at gribe fat i trenden og udvide produktet, så det bliver endnu bedre.

- For eksempel har vi haft stor fokus på at minimere vores køer og vi har investeret kraftigt i alt fra adgangsforhold til toiletforhold til boder, vi har flyttet rundt på, så vi kan få flere mennesker igennem. Og så har vi også oplevet, at vores gæster bliver gladere og gladere for AL Bank Fanzonen, hvor man har mulighed for at komme og dyrke fællesskabet både før og efter kampen, fortæller Asger Munkholm, der er marketingdirektør i AGF.

Vil du være sikker på en plads til foråret, så kan man med fordel investere i et abonnementskort. Det gør man via linket herunder.