AGF KVINDEFODBOLD: - TUNGT AT INDKASSERE TIL SIDST

05.11.2022 19:28

AGF Kvindefodbold fik vendt en dårlig start med en god 2. halvleg i Brøndby i dag. Men et sent mål betød et nederlag til sidst, og det ærgrede naturligvis cheftræneren bagefter.

AGF's kvinder måtte lørdag se sig slået af Brøndby IF efter et sent mål betød et 1-2 nederlag i Brøndby.

En ærgerlig slutning på en kamp, hvor vi ellers var kommet godt tilbage i 2. halvleg efter en skidt første omgang.

- Det er en kamp, hvor vi slet ikke møder op til første halvleg, og vi er fuldt fortjent bagud 1-0. Jeg ved ikke, hvad det er, der rammer os. Vi får ikke styr på vores spil og virker langt fra vores niveau.

- Men så synes jeg, vi kommer fint ud til anden halvleg og får scoret et mål. Vi får troen på det og får mulighederne til at komme foran. Og så er det virkeligt tungt at indkassere til sidst på en standard-situation, sagde cheftræner Katrine S. Petersen, der nu har tre kampe tilbage med sit hold til at se om vi kan komme på den rigtige side af den streg, der betyder medaljeslutspil i Gjensidige Kvindeligaen. Her er vi to point efter inden rundens resterende kampe. Og med tre kampe tilbage er der stadig mulighed for at hente det.

- Vi skulle sætte en slutspurt ind og gerne vinde fire ud af de sidste fem kampe. Nu har vi så vundet en, og vi har tabt en, så vi skal gerne vinde resten - selv om mindre kan gøre det. Så vi skal hjem og kigge på, hvad vi gjorde godt, og hvad vi skal forbedre os på, så vi ved, hvad vi skal arbejde videre med, lyder det fra cheftræneren.

Næste kamp er mod Sundby, som pt. ligger under os i tabellen. Den kamp spilles først den 19. november, da der nu er landsholdpause i Gjensidige Kvindeligaen.