AGF KVINDEFODBOLD OP MOD KØGE PÅ SØNDAG

24.11.2022 10:58

Søndag er der en ny runde i Gjensidige Kvindeligaen, der også nærmer sig vinterpausen. Vi skal en tur til Køge for at møde de forsvarende mestrer fra HB Køge.

Efter den gode livgivende sejr i weekenden i Aarhus gælder det nu en udekamp for AGF Kvindefodbold, når vi søndag drager over Storebælt for at møde HB Køge, der er absolut tophold i Gjensidige Kvindeligaen og det forsvarende mesterhold. 

Det bliver efterårets andet møde med svanerne, efter vi i starten af sæsonen tabte 2-1 på Vejlby Stadion. Så vi har revanche til gode, når vi betræder kunstgræsset på Capelli Sport Stadion, hvor vi tidligere har vist gode præstationer. 

Siden sidste møde har HB Køge fastholdt sin placering i tabellens top med 33 point efter 12 runder, og de kunne i sidste weekend udbygge føringen yderligere, da de tog en sejr ude over Fortuna Hjørring.

Så hjemmeholdet må siges at være i favoritrollen, men vi kommer også til kampen med selvtillid efter en sejr i seneste runde, hvor vandt 1-0 hjemme mod Sundby.

De tre point betyder, at ambitionen om en plads i top-6 stadig er i live og kampen mod Køge bliver vigtig i slutspurten. Med 11 point er der pointlighed mellem os og FC Nordsjælland, hvor det er målscoren, der gør, at vi er placeret på sjettepladsen over nedrykningsstregen. Og vi møder netop FC Nordsjælland i året sidste kamp den 3.12.

Tager man ikke turen til Køge, vises kampen direkte på Viaplay og dækkes på AGF Kvindefodbolds respektive kanaler.   

Næste og sidste hjemmekamp i efteråret er lørdag den 3. december kl. 13:30, hvor vi altså tager imod FC Nordsjælland i en afgørende kamp i jagten på forårets slutspil. Men søndag gælder det altså først HB Køge.