UKRAINE HAR BRUG FOR VORES HJÆLP

03.03.2022 08:51

Mandag samler vi ind til Ukraine.

I forbindelse med mandagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland i Ceres Park samler vi ind til nødhjælp til Ukraine, hvor over en million mennesker lige nu er på flugt, og endnu flere er blevet ramt af krigen.

Indsamlingen sker til Folkekirkens Nødhjælp, som i øjeblikket samler ind til støtte til krigsramte familier i Ukraine.

Her fordobler AGF’s koncernpartner, Salling Group i den forbindelse sin kontante støtte til indsamlingen til en mio. kr. og følger dermed nødhjælpsorganisationernes opfordring om først og fremmest at donere penge. Desuden samler Salling Group ind i sine butikker, og sammen sætter vi fokus på nødvendigheden af at hjælpe Ukraine.

Det betyder, at vi allerede nu opfordrer til at støtte indsamlingen på mobile pay: 222 800.

Ved mandagens kamp vil vi opfordre publikum til at donere til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Ukraine. Og Salling Group har stillet reklameplads til rådighed, så budskabet kan komme så langt ud som muligt.

Derudover vil 3F Superliga-holdets kamptrøjer umiddelbart efter kampen komme på auktion, hvor alle indtægter går ubeskåret til hjælpen i Ukraine. Hold øje med den aktion her på AGF.dk efter kampen.

Udover at støtte indsamlingen på mandag er det også muligt at melde sig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling, der foregår den 13. marts. Det kan man gøre her >>>

Og man kan allerede nu også støtte indsamlingen, når man handler i Føtex, Bilka, Netto, Salling, BR, Carls Junior eller Starbucks.

Lad os sammen hjælpe Ukraine.