STIG TØFTING HYLDES MED SÆRLIG TRØJE

10.03.2022 09:08

Årets Legende-trøje, der hylder Stig Tøfting, er nu til salg

Vi kunne tidligere i dag fortælle, at Årets Legende 2022 bliver Stig Tøfting.

I den forbindelse vil 3F Superliga-mandskabet traditionen tro optræde i en særlig legende-trøje til Legendernes Dag, når vi i begyndelsen af april spiller den første hjemmekamp i forårets slutspil i 3F Superligaen.

Trøjen hylder Årets Legende - og dermed altså Stig Tøfting. Det er naturligvis hummel, der står bag trøjen og dens design, som vækker mindelser om pokaltriumfen i 1992, hvor Stig Tøfting - med nummer ni på ryggen - vandt sin første titel med AGF. Og det er da også det nummer man finder bag på trøjen - selvfølgelig med Tøftings navnetræk.

Trøjen prydes på fronten af AGF’s gamle logo, hvorunder man finder Stig Tøftings meritter i guldtråd. Foran finder man også det mest synlige tegn på, at det er en trøje til Tøfting. Her har Ceres nemlig skrevet deres normale logo om til ”Tøffe”.

Derudover har trøjen andre fine detaljer med blandt andet ordene ”No regrets” præget ind på ryggen som en hilsen til en af Stig Tøftings mange tatoveringer og samtidig er det også titlen på den selvbiografi om Tøfting, som er den bedst sælgende fodbold-biografi i Danmark nogensinde.

- Det er en stor glæde, at vi med endnu en legende-trøje kan være med til at hylde Stig Tøfting for hans flotte karriere i AGF. Det er nu sjette gang, vi laver en særlig legende-trøje til Årets Legende i AGF, og det er en tradition, vi sætter stor pris hos hummel. Her får vi mulighed for at hylde og ære fortidens store spillere samt lave en unik trøje, der skiller sig ud og forhåbentlig kan blive et varigt minde hos fansene, siger Allan Vad Nielsen, der er CEO i hummel.

Legendetrøjen er nu kommet til salg hos AGF Fanshoppen og hos hummel, samt hos Sportmasters webshop og butikker i Aarhus. Prisen på trøjen er 500 kr.

De første 700 der køber trøjen i AGF Fanshoppen – online eller i butikken – får et flot Stig Tøfting legende-halstørklæde med.

Husk, at AGF Fanshoppen har åben i dag fra kl. 13 til 17, hvor trøjen kan ses og købes. Butikken har åben igen fredag i samme tidsrum og lørdag fra 10 til 14.