SIDSTE NYT INDEN ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP

07.03.2022 10:41

Så er vi klar med trupnyt inden i aften – husk også indsamlingen til fordel for Ukraine.

Så blev det mandag den 7. marts og i aften spiller vi årets første hjemmekamp i 2022 i 3F Superligaen. FC Nordsjælland er modstanderen og kampen starter kl. 19. Vi forventer på den gode side af 10.000 til en ny stor fodbold-aften i Ceres Park.

Mangler man stadig billet, kan de hentes her >>>

Vi kan se frem til det samme flotte forårsvejr som i de senere dage. Så der er egentlig ikke så meget at betænke sig. Det er bare med at komme i skoven for at heppe gutterne frem mod en sejr. Og dem, der kommer i aften, kan så se frem til at hilse på en trup, der i aften består af:

Jesper Hansen, Daniel Gadegaard, Yann Bisseck, Frederik Tingager, Eric Kahl, Alexander Munksgaard, Thomas T. Kristensen, Anthony D’ Alberto, Sebastian Hausner, Nicolai Poulsen, Mikael Anderson, Jack Wilshere, Jón Thorsteinsson, Albert Grønbæk, Frederik Brandhof, Mustapha Bundu, Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski

Der er kampstart kl. 19. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17.30 og 17.45 åbner vi Ceres Park.

Husk, at vi i aften samler ind til støtte for ofrene for krigen i Ukraine. Læs mere om det her. Man kan støtte en indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp på Mobile Pay: 222 800.

Kommer man ikke i aften, kan kampen følges på TV3 Sport, der starter sin optakt kl. 18, og på AGF’s live-twitter, ligesom vi naturligvis efter kampen har masser om opgøret her på AGF.dk

Køb billet her >>>

På gensyn i aften!